tisdag 20 augusti 2013

Skolstart 20 augusti 2013


Hej alla barn och föräldrar!

Jag vill med detta inlägg ännu en gång hälsa alla barn och föräldrar i klass 1b välkomna till Solhemsskolan.
Det var roligt att se er på "uppropet"! Ni som inte hade möjlighet att närvara, hoppas jag springa på en dag snart! Jag vill återigen säga att jag fått ett mycket gott intryck av klassen och det känns jättekul att nu få möjligheten att lära känna alla, såväl elever som föräldrar bättre. Tillsammans ska vi skapa de bästa förutsättningarna för alla elever i klass 1b att lyckas väl, trivas utmärkt och känna sig trygga i skolan.

Med hjälp av den här bloggen kan ni följa vad klassen arbetar med, vad som händer på fritids och på skolan i övrigt. Skolans hemsida (http://solhemsskolan.stockholm.se/) och skolwebben är andra bra ställen att besöka när ni vill ha information om saker som rör skolan eller era barn.

Vi lägger fortlöpande in viktig information på dessa platser. Ta därför för vana att, i första hand, titta in på bloggen några gånger i veckan. Här kommer vi också då och då att publicera bilder från vår verksamhet.

Tveka inte att höra av er med frågor. Antingen haffar ni någon av oss på skolan, ringer, skickar sms eller mejlar! Vi tar tacksamt emot alla frågor och synpunkter. 

Kommande händelser:

  • 12/9 föräldramöte 18-19.30 (mer info om lokal mm kommer senare)


Hälsar
Sandra & Anne



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar