torsdag 5 juni 2014

Vecka 23

Hej alla bloggläsare!

Den här veckan har vi jobbat hårt med att bli klara med alla våra skoljobb. Vi har dessutom haft trevligt i form av tårttävling, hattparad och maskerad. Vi har läst ut Den fantastiska räven, skrivit gemensam och enskild bokrecension samt gjort fina bilder. Vi har skrivit faktatexter om småkryp. Dessa texter finns att läsa på varje elevs no-sida på kryp in.

På kryp in kan ni också läsa anteckningar från vårt sista klassråd, då vi pratade om vad vi vill lära oss nästa läsår. 

Nästa vecka
  • På tisdag i nästa vecka städar vi och plockar ihop allt, som vi inte ska fortsätta med i tvåan. Därför behöver alla ta med en bra påse, gärna i papp eller "hård" plast så att sakerna ligger bra.
  • Måndag 9/6 åker vi på utflykt tillsammans med FB till Skytteholmsparken. Vi är tillbaka senast till "mellis". Till denna utflyktsdag tar vi med korv och bröd, festis samt frukt från skolan. Vill man ta med något extra att äta/fika går det bra.
  • 11/6 skolavslutning kl. 8.00 samling i klassrummet med start 8.10 för högläsnings- och sångstund samt diplomutdelning, cirka 8.45 går vi ut på skolgården, 9.00 börjar den gemensamma avslutningen på skolgården, 10.00 är det sommarlov för alla härliga elever!

Nästa läsår
  • Skolan börjar igen den 20/8 kl. 8.10 i samma lokaler! 

Trevlig helg
Sandra, Anne och hela den fantastiska klassen 1B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar