onsdag 10 juni 2015

Sommarlov!

SOMMARLOV!

Ännu ett fantastiskt läsår har nått sitt slut. Det känns som vi precis började tvåan. Att det har gått en tid kan vi konstatera då vi går igenom allt eleverna lärt sig under året. Det är härligt att se att intresset och ivern att lära fortfarande är lika stor. En annan roligt sak är att vi fortfarande har ont om konflikter. Detta är en ovanlig lyx för oss som jobbar i skolan!  Med tanke på ovan nämnda är Ni alla värda ett långt och riktigt skönt sommarlov. Samtidigt vill vi så klart att ni passar på att läsa mycket under sommaren. Till detta får ni ett läsbingo som stöd!!

Vi vill också passa på att tacka er föräldrar, som under läsåret stöttat era barn toppenbra! Ni kan känna er stolta över detta och över era barns framsteg!

Allmän info:
När vi börjar trean kommer vi vara kvar i samma klassrum. Vad vi vet i nuläget så är det ingen elev, som har för avsikt att flytta ut eller in. Vi kommer dock att behöva lämna ifrån oss Mia. Hon ska nämligen jobba med de blivande förskoleklassbarnen. I hennes ställe kommer Nutti, som är med nuvarande treorna, att börja som klasspedagog hos oss. Susanne är kvar med Ingela och på Tellus fritids. Hur det blir med Johan vet vi inte. Han har sökt in på skola… Så lite nytt blir det, men det mesta kommer som sagt att vara sig likt!


PS. Skolstart onsdagen den 19 augusti. Samling 8.10 i klassrummet. Vi har skoldag till 12.30 därefter är det fritids!

Skön sommar, önskar Sandra och Mia








1 kommentar: