fredag 21 augusti 2015

Första skolveckan vecka 34

Hej alla bloggläsare!

Vi har gått några dagar i skolan och börjat komma in i rutinerna igen. På måndag läser vi enligt schemat. Schemat finns på bloggen, i elevernas kontaktbok, på skolans hemsida och i häftet som eleverna fått hem. 

Idrott på måndagar
Blå grupp ska samlas vid basketkorgen utanför B-huset kl. 8.50 på måndag. Då kommer en personal följa blå grupp till Spånga grundskola där de ska ha idrott. Röd grupp har idrott senare på dagen och kommer även de att följas dit.

Kommande veckor kan eleverna i blå grupp gå direkt till Spånga grundskola vid 8.50 för att vara ombytta och klara för sin idrott som börjar kl. 9.00.

Utvecklingssamtal
Trots kort varsel har många av er redan skrivit upp er på tider för utvecklingssamtal. Bra! Ni som ännu inte skrivit upp er gör gärna det!

Lappar till fritids och om ordningsregler
Kom ihåg att fylla i tider för fritids och att ni tagit del av ordningsreglerna. Lämna in dem så fort ni kan!

Lidingöloppet den 25 september
Fredagen den 25 september ska de som anmält sig åka buss till Lidingö för att delta i Lidingöloppet. Innan detta kommer vi att träna med tränare från Lidingöloppet, så som vi gjorde förra terminen inför skolstafetten. Mer info om själva tävlingen kommer när vi vet lite mer.

Simning
I åk 3 kommer eleverna att bli "testade" på sin simning. Vi kommer få några simpass med idrottslärare. Åk gärna till badhuset och träna lite simning så att ni ser om era barn är på väg att nå målen. Mål för åk 2-3 är bland annat att klara simma 25 meter brösts- och ryggsim på djupt vatten.


Trevlig helg
Sandra, Nutti och Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar