fredag 27 mars 2015

Vecka 13

Hej alla bloggläsare!

Den här veckan har alla skrivit veckobrev för hand. Vi tränar att skriva fint, med läslig handstil, så titta i barnens kontaktböcker och skriv gärna en kommentar!

Nästa vecka:
Vi ska läsa om smak och försöka bli klara med våra sinnen. Veckorna efter påsk kommer ägnas åt hälsa, motion, vila, sömn och kost! I SO kommer vi att prata om varför vi firar påsk, något som eleverna redan vet ganska mycket om. Det blir med andra ord lite repetition! I matematik jobbar vi vidare med omgruppering i addition och subtraktion. Vi jobbar även med multiplikation och division! På mentorstid ska vi titta igenom våra IUP-er. Vad behöver/vill jag träna på och utveckla under resten av terminen?

Läxa: Vi fortsätter med "samma" läxor!
Läsläxa: Uppdrag X, läs boken och jobba med "protokollet", byt bok när du är klar!
Matematik: förstå hur talen 1-20 kan adderas och subtraheras, bli säker och snabb på huvudräkning. Prata matte 10 minuter/dag. Förhör muntligt! På onsdag och eller torsdag fyller barnen i talen och då behöver ni inte ta tid. Har barnet svårt att skriva är det ok att vara sekreterare! Det ska vara roligt att öva på de här uppgifterna!!


Vecka 14:
Måndag: skolan börjar 9.00
Tisdag: 
Onsdag: slutar 13.45
Torsdag: musik i A-huset börjar 8.10

Fredag: idrott 8.10, läxgenomgång

Vecka 15:
PÅSKLOV!
Inga läxor under påsklovet.

Trevlig helg önskar
Sandra och alla fina elever i 2b

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar