onsdag 24 februari 2016

UR söker barn till ny tv-serie!

 

UR söker barn till en ny tv-serie!

 

Går du i årskurs 3 eller 4 och gillar att spela spel, klura ut kluringar, programmera program eller tävla i grupp? Då borde du söka till vår nya Tv-serie!

UR kommer att producera en ny Tv-serie där ett kompisgäng får klura, räkna, bygga och lösa problem. Inspelningen kommer att ske under våren 2016 och sedan sändas i Barnkanalen.

Är du intresserad skicka en ansökan redan idag till camilla.persson@ur.se med foto, namn, födelsedatumlängd, intressen och någon vuxens mailadress och telefonnummerBifoga en liten videopresentation (funkar jättebra att filma med mobilen) där du berättar lite om dig själv och om du gillar klurigheter, spel eller något annat där det kan ingå programmering. Inget är för stort eller litet.  Om det är inte går att skicka videofilmen i mailet, skicka den via sprend.com 

UR arbetar aktivt med mångfaldsfrågor och önskar att alla som känner sig intresserade skickar in en ansökan.

Vi återkommer till er om vi vill träffas för en provfilmning. Tyvärr har vi inte möjlighet att höra av oss till alla som söker och om du inte passar den här gången så sparar vi alla ansökningar till nästa gång.

Vi har provfilmning löpande så är du intresserad skicka gärna in redan idag!


Varmt välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar